Benodigdhedenlijst

Spullen die je nodig hebt voor school (of in elk geval heel handig zijn):

 

Een laptop (voor systeemvereisten: zie de pagina BYOD)

· Stevige boekentas

· Etui , Schaar, lijmstift, kladblok, tipp-ex correctieroller

· Mini-niettang, rolletje plakband

· Pennen; blauw, zwart, rood, groen

· Potloden: grijs en kleur

· Puntenslijper

· Gum

· Passer

· Geodriehoek

· Liniaal

· Schriften (A4 en A5)

· Kaftpapier en etiketten voor je boeken

· Woordenboeken (optioneel) bijvoorbeeld Van Dale of Prisma; overleg eventueel met je docent

· Gymspullen; gymschoenen met witte zolen

 

Voor de bovenbouw is een grafische rekenmachine een examenvereiste. Leerlingen in leerjaar 1 werken niet met een rekenmachine/ mogen niet met een rekenmachine werken, dus aanschaf daarvan is pas nodig in leerjaar 2.

 

In de les wordt vanaf leerjaar 2 gewerkt met Texas Instruments TI-84 plus CE-T (vanaf versie OS 5.1.5), maar zie examenblad.nl - toegestane hulpmiddelen paragraaf 3.4 voor alle wel en niet toegestane versies. Prijs: ongeveer 110,- (te bestellen via Van Dijk educatie, wees er snel bij want uit ervaring weten we dat deze machine eind augustus/ begin september zijn uitverkocht).

 

Schoolagenda; in de onderbouw heb je geen eigen agenda nodig omdat je via school z.g. PL&NR krijgt (een planner). In de bovenbouw is een agenda handig, je beslist dan zelf of je een papieren of liever een digitale agenda gebruikt. 

 

Schoolboeken dienen leerlingen zelf voor 22 juli te bestellen bij Van Dijk Educatie via www.vandijk.nl en worden daarna thuisbezorgd in de laatste week van de zomervakantie. 

 

Leerlingen dienen in het bezit te zijn van een bibliotheekpas van de Oba. Een lidmaatschap van de Oba is gratis t/m 18 jaar.

 

nieuwe lln1