Contactgegevens algemeen

MML havo/vwo                                 Kiem Montessori
Mauritskade 58                                Tweede Oosterparkstraat 33
1092 AD Amsterdam                       1091 HV Amsterdam

 

Telefoon algemeen: 020 - 59 79 300
Website: www.hetmml.nl

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Vriendelijke verzoek het algemene e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. niet te gebruiken voor gegevens over leerlingen of medewerkers. Neem gerust telefonisch contact op voor het juiste e-mailadres. 

Brinnummer mavo: 16-PS-16

Brinnummer havo/vwo: 16-PS-07


De school is op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 16.00 uur op het algemene telefoonnummer. De schooladministratie is op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 16.00 uur. Een e-mail sturen voor minder dringende zaken kan natuurlijk ook (klik op de naam voor het e-mailadres).

 

Leerlingenadministratie vwo/havo onderbouw: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Leerlingenadministratie vwo/havo bovenbouw  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verzuimcoördinator: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

(Leerlingenadministratie mavo/havo Kiem Montessori (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.))

 

 

Conciërges Mauritskade (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

Conciërges Tweede Oosterparkstraat (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

 

De L.O.-lessen vinden plaats in:

Sporthal Amstelcampus

Tweede Boerhaavestraat 10

1091 AN Amsterdam

 

Sporthal Wethouder Verheij:

Polderweg 300

1093 KP Amsterdam