Contactgegevens overige personen

 

Deelschoolleiding

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (vwo havo onderbouw, leerjaar 1, 2 en 3 vwo)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.(vwo havo bovenbouw (leerjaar 3 havo en 4 t/m 6)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Kiem Montessori mavo havo)

 

Directie

Hüseyin Asma (directeur)

 

Managementassistent organisatie

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Telefoon: (020)59 79 328

 

Managementassistent onderwijs

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Telefoon: (020)59 79 328

 

Examensecretariaat:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Decanaat:

Decaan havo/vwo: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Decaan mavo.havo Kiem Montessori: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Special Classes

Coördinator en onderwijsadviseur special classes: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Begeleiders special class: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Contactpersonen zorg

Zorgcoördinator: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ouder- en kindadviseur: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. via 06-20258942 (vrijdag afwezig)

Schoolarts: Marelen al Ansari via 020 - 555 58 10

Jeugdverpleegkundige: Mayke Versteeg via 020 - 555 58 01(vrijdag aanwezig)

Jeugdbescherming Regio Amsterdam (JBRA): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leerplichtambtenaar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tel: 020-2534764

Anti-pestcoördinatoren MAU: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Anti-pestcoördinator TOS: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Interne vertrouwenspersonen havo/vwo: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Interne vertrouwenspersoon Kiem Montessori: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Externe vertrouwenscontactpersoon voor de Montessori Scholengemeenschap Amsterdam: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.: tel.nr: 06-16148484.

 

Vertrouwensinspecteurs:
Voor klachten over seksuele intimidatie, seksueel misbruik, ernstig psychisch of fysiek geweld, discriminatie en extremisme kunt u contact opnemen met het meldpunt vertrouwensinspecteurs 0900-1113111 (lokaal tarief).

 

Landelijke klachtencommissie 

Secretariaat: Mw. mr. M.H. Boogers
Telefoonnummer: (070) 33 15 296
Postadres: postbus 95572, 2509 CN Den Haag

 

Inspectie van het onderwijs:

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Vragen over onderwijs: 0800 8051 (gratis)