Preview en open dag

Beste groep 8’er,

Leuk dat je onze site bezoekt! 

Jammer genoeg gaan de open dagen dit jaar anders dan anders. We kunnen jou en je ouders helaas niet op onze mooie school ontvangen. Maar we willen je natuurlijk wel heel graag laten zien hoe het er op het Metis aan toegaat. 

 

De open dagen op 28 en 30 januari houden we digitaal via een speciale website met een rondleiding en filmpjes. Vanuit STUDIO METIS zenden we op die dagen een interactieve live stream uit waar jij op afstand bij aanwezig kunt zijn. Er zijn interviews met leerlingen en docenten en onze eigen reporters geven je een kijkje in de school. Stel je vraag via de chat en wie weet kiest ons panel de jouwe eruit.

 

Meld je aan voor de open dag in STUDIO METIS en je hebt gegarandeerd plek. Welkom! Wij hebben er zin in.

banner aanmelden open dagen 

 

In november hebben we een aantal masterclasses gegeven. Als je daarbij niet aanwezig bent geweest kun je toch nog de opdracht lezen als je op de button klikt. En misschien heb je zelfs nog wel zin om zo'n leuke opdracht te maken. Ook hebben we een leuk nieuw filmpje waarin we de verschillende profielen op het Metis uitleggen en waarin je ook verteld wordt wat M-uren zijn en wat een PL&R is. 

 

Benieuwd? Doorklikken!!

klik hier preview geel

En hier is ons voorlichtingsfilmpje (+ 6 minuten):

 

Veel plezier alvast en graag tot ziens op de online open dagen!!

 

Metis bij jou op school?

Vind jij het Metis een hele leuke school en zou je dat ook graag aan je klasgenoten laten weten? Dan kan jij of je juf of meester contact met ons opnemen. We horen het namelijk graag als we daarbij kunnen helpen. Veel metisleerlingen vinden het heel leuk om hun oude basisschool te bezoeken voor een presentatie. En ze nemen dan ook het stripboek “Een dag op het Metis” mee. Neem contact op met Anouk via:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we brengen een bezoek op maat.

Poster A3 Open Dag 2021 

We maken er wat van! Voor alle goepen 8 veel succes gewenst in de komende periode.