Masterclass Metisprofiel

Kunstenco

Kies je voor het Metisprofiel dan heet jouw profielvak Kunst & Co. (voorheen Kunstbende)  
Hier ga je aan de slag met het ontwerpen, bedenken en uitvoeren van 4D-kunst. 

 

Scènes bedenken voor theater of film. Decor ontwerpen voor een voorstelling of expositie. Een lied of een rap schrijven over jouw favoriete onderwerp. Kostuums maken voor een rol in een musical of voor een popster. Het editen van een videoclip of filmpje. Het belichten van objecttheater (bijvoorbeeld een kettingreactie). Een tentoonstellingsconcept of kunstwerk ontwerpen voor een openbare ruimte. De muziek bedenken, uitzoeken of spelen voor een scène. Een verhaal vertellen in dans of beweging. Een albumhoes of poster maken voor je zelfbedachte band. Het fotograferen van de wereld om je heen... Dit en nog veel meer valt onder Kunst & Co.  

In de masterclass van Kunst & Co. kun je al een voorproefje nemen van dit creatieve profiel. 

 

banner aanmelden metisprofiel

Op woensdag 16 februari 2022 is de masterclass. Je kunt je tussen 15 en 25 januari a.s. aanmelden via de link hierboven. Let op: je kunt je voor deze dag voor maar 1 masterclass inschrijven!

Er is beperkt plek, dus als het nodig is gaan we loten. Kom ook naar de open dag op 20 of 22 januari! 

 

Kunstenco2 Kunstenco3

Op onze open dagenwebsite, op de derde etage, vind je nog een leuke film over het Metisprofiel. Hierin noemen we dit vak Kunst & Co. nog Kunstbende. Klik hier door...