Preview en open dag

Beste groep 8’er,

Leuk dat je onze site bezoekt!

Jammer genoeg gaan de Open dagen dit jaar anders dan anders. We kunnen jou en je ouders helaas niet op onze mooie school ontvangen. Maar we willen je natuurlijk wel heel graag laten zien hoe wij op het Metis aan de slag zijn. Vandaar dat we je nu vast een voorproefje, een ‘preview’, geven van onze profielen. Op het Metis kies je voor profiel Kunstbende, technasium of Coderclass. Wat dat precies inhoudt kun je op de site lezen of door op PREVIEW te klikken en gewoon mee te doen!

 

Let wel even goed op de data dat je mee kunt doen.

klik hier preview geel

 

We doen natuurlijk nog veel meer op het Metis. Om daar een goede indruk van te krijgen, kun je een van de filmpjes openen die onderaan deze pagina staan. En vanaf 28 januari zijn we online te bezoeken en lanceren we onze Digitale Open Dagen ! Je kunt dan nog veel meer informatie vinden zoals: wat op onze montessorischool M-uren zijn, wanneer we op kamp naar Texel gaan, wat een PL&ER is en wat onze leerlingen zo leuk vinden aan het Metis. Ook zullen we webinars geven en kun je vragen stellen. Daar kun je allemaal op 28 en 30 januari live digitaal bij zijn en daarna staan deze filmpjes natuurlijk gewoon op de site. Kom dus digitaal bij ons langs!

 

Veel plezier alvast!!

 

Metis bij jou op school?

Vind jij het Metis een hele leuke school en zou je dat ook graag aan je klasgenoten laten weten? Dan kan jij of je juf of meester contact met ons opnemen. We horen het namelijk graag als we daarbij kunnen helpen. Veel metisleerlingen vinden het heel leuk om hun oude basisschool te bezoeken voor een presentatie. En ze nemen dan ook het stripboek “Een dag op het Metis” mee. Neem contact op met Anouk via:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we brengen een bezoek op maat.

Poster A3 Open Dag 2021 

We maken er wat van! Voor alle goepen 8 veel succes gewenst in de komende periode. 

 

Nu nog verder surfen op deze website?

De mediaclub maakte tijdens de open dagen van 2018 een leuk filmpje, een beetje oud inmiddels, maar  voor het geval je toch nieuwsgierig bent... KLIK HIER!

 

Je kunt hier ook veel over de school te weten komen. Bekijk onze promotiefilm, het nieuwsarchief en de schoolgids van 2020-2021.

 

"Karakter van de school" is ook een mooie startpagina voor achtstegroepers en hun ouders.