Open dagen 2024

Open dagen

De open dagen zitten erop!

Maar wist je al dat er op woensdag 14 februari een informatiemarkt is van alle montessori VO-scholen van Amsterdam? Daar spreek je alle MSA-scholen op één middag: Metis, Kiemm, Oostpoort, IVKO, MLA, MLA2 en Terra Nova. De montessorischolenmarkt is op 14 februari a.s.  van 13.00 – 16.00 uur op de locatie Montessori Lyceum Oostpoort, Polderweg 3.

Masterclasses

Op de open dag hebben wij je alles verteld over de profielen op het Metis: Coderclass, Technasium en Kunst&Co.. En op deze website kun je ook een heleboel te weten komen. Alle leerlingen van het Metis kiezen een van deze profielen. Lijkt het Metis je leuk en wil je toch ook nog even ervaren hoe zo’n profiel is? Dan is deelname aan een masterclass iets voor jou.

Op dinsdag 12 maart van 15.00 – 17.00 uur organiseren wij voor elk profiel een masterclass. Tot 23 februari kun je je aanmelden via de volgende link:

>> Aanmeldformulier Masterclasses 12 maart 2024 <<

Je kunt je één keer voor één profiel aanmelden. Uiterlijk 5 maart hoor je of je een plek hebt bij de masterclass van je keuze.

Aanmeldprocedure VO-020

Alle informatie over de Amsterdamse kernprocedure en aanmelden vind je op www.schoolkeuze020.nl. Specifieke informatie over het Metis op je voorkeurslijst staat hier…

Zijn er nog vragen?

Er is een pagina met nog meer veelgestelde vragen (FAQ) en antwoorden. Klik hier…

Filmpje

Onze algemene video bekijken?

Deel dit artikel